Palvelut

Reseptien uusiminen

Sähköisten reseptien uusiminen käy helposti reseptiosastollamme. Lääkäri uusii reseptit kahdeksan päivän sisällä uusimispyynnön lähettämisestä. Uusiminen on maksutonta Hyvän Mielen Etuasiakkaille (norm. 2 €/resepti).

Yksityislääkärien reseptien uusiminen puhelimitse seuraavaksi arkipäiväksi (jos mahdollista) maksaa 5 €/kerta. Lääkäri voi lisäksi ottaa uusimisesta palkkion.


Annosjakelu

Apteekin tarjoama annosjakelupalvelu on hyvä apu asiakkaan lääkemäärän ollessa niin suuri, että hän ei enää itse kykene tai muista ottaa kaikkia tablettejaan säännöllisesti.

Huolehdimme kaiken valmiiksi puolestanne

Annosjakelussa jaetaan tabletti- ja kapselimuotoiset lääkkeet valmiiksi sekä huolehditaan lääkityksen seurannasta ja reseptien uusimisesta. Annosjakelupalvelu pienentää lääkekustannuksia, kun ylimääräisiä, käyttämättömiä lääkkeitä ei pääse kertymään kotiin. Valmiiksi jaellut lääkkeet toimitetaan haluttaessa vaikka suoraan asiakkaan kotiin kahden viikon välein.

Annosjakeluun siirryttäessä ja aina lääkityksen muuttuessa selvitämme lääkityksen päällekkäisyydet ja lääkkeiden yhteisvaikutukset. Teemme yhteistyötä hoitavan lääkärin kanssa ja uusimme reseptit sähköisesti aina kun se on mahdollista. Asiakkaan ei siis välttämättä tarvitse itse asioida apteekissa lainkaan.

Annosjakelupalvelun hinta on 6,75 € / viikko, sisältäen reseptien uusimisen.

Palvelumaksut laskutetaan kerran kuukaudessa.


Lääkkeiden kotiinkuljetus

Kotiinkuljetuspalvelun hinta Valkeakosken keskikaupungin alueella on 5 €.

Toimituspäivät tiistai ja perjantai. Tilaukset vuorokautta ennen toimitusta puhelimitse 020 778 9040.