Palvelut

Reseptien uusiminen

Sähköisten reseptien uusiminen käy helposti reseptiosastollamme. Lääkäri uusii reseptit kahdeksan päivän sisällä uusimispyynnön lähettämisestä. Uusiminen on maksutonta Hyvän Mielen Etuasiakkaille (norm. 2 €/resepti).

Yksityislääkärien reseptien uusiminen puhelimitse seuraavaksi arkipäiväksi (jos mahdollista) maksaa 5 €/kerta. Lääkäri voi lisäksi ottaa uusimisesta palkkion.

Annosjakelu

Apteekin tarjoama annosjakelupalvelu on hyvä apu asiakkaan lääkemäärän ollessa niin suuri, että hän ei enää itse kykene tai muista ottaa kaikkia tablettejaan säännöllisesti.

Huolehdimme kaiken valmiiksi puolestanne

Annosjakelussa jaetaan tabletti- ja kapselimuotoiset lääkkeet valmiiksi sekä huolehditaan lääkityksen seurannasta ja reseptien uusimisesta. Annosjakelupalvelu pienentää lääkekustannuksia, kun ylimääräisiä, käyttämättömiä lääkkeitä ei pääse kertymään kotiin.

Valmiiksi jaellut lääkkeet toimitetaan haluttaessa vaikka suoraan asiakkaan kotiin kahden viikon välein.

Annosjakeluun siirryttäessä ja aina lääkityksen muuttuessa selvitämme lääkityksen päällekkäisyydet ja lääkkeiden yhteisvaikutukset. Teemme yhteistyötä hoitavan lääkärin kanssa ja uusimme reseptit sähköisesti aina kun se on mahdollista. Asiakkaan ei siis välttämättä tarvitse itse asioida apteekissa lainkaan.

Omaisten ei tarvitse huolehtia lääkityksen muistamisesta

Palveluun on mahdollista liittää lääkkeenotosta ääni- ja valomerkillä muistuttava, helppokäyttöinen Lääkekello. Mikäli lääkkeen ottaminen laitteen muistutuksesta huolimatta unohtuu, laite muistuttaa lääkkeenotosta puhelimitse. Jollei lääkettä muistutussoitosta huolimatta oteta, laite lähettää tekstiviestin omaiselle tai kotisairaanhoitajalle.

Lisätietoja: perushoitaja Irma Helenius puh. 040 577 2366 (puheluhinnat) sekä internetistä osoitteesta www.addoz.com

Annosjakelupalvelun hinta on 8,80 € / viikko, sisältäen reseptien uusimisen.

Palvelumaksut laskutetaan kerran kuukaudessa.

Lääkkeiden kotiinkuljetus

Kotiinkuljetuspalvelun hinta Valkeakosken keskikaupungin alueella on 40 €.


Walkiakosken Terveyspiste

Irma Helenius, perushoitaja
puh. 040 7091693
hoitaja[a]walkiakoskenapteekki.fi

www.terveyspiste.com

Ma – toklo 7 – 15
Peklo 7 – 13

Hoitajien palvelut

Tarjoamme ihmisläheistä, ammattitaitoista ja asiantuntevaa kotihoitopalvelua joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan sekä hoitajavastaanottopalvelua apteekin tiloissa.

Meiltä löydät ratkaisun niin tilapäiseen kuin jatkuvaan hoidon tarpeeseen Valkeakoskella ja ympäristökunnissa. Tarjoamme arkeen palveluita, joiden avulla kotona asuminen tai toipuminen on mahdollista. Hoitosuunnitelma laaditaan yksilöllisesti asiakkaan tilanteen mukaan ja yksittäiset hoitokäynnitkin onnistuvat lyhyellä varoitusajalla.

Tarpempaa tietoa terveydenhuoltopalveluistamme löydätte Terveyspisteen www-sivuilta


Kauneushoitola ja kosmetiikkaosasto

Kauneushoitolamme oma sivusto kauneuspiste.eu

Apteekissamme on laaja kosmetiikkaosasto, josta löydät korkealaatuiset kosmetiikka- ja ihonhoitosarjat kuten Vichy, La Roche-Posay, Widmer, Aco, Avene, Favora ja Lierac sekä ihanat luonnonkosmetiikkasarjat Joik ja Naturativ. Valikoimissamme on hoitotuotteiden lisäksi myös herkälle ja atooppiselle iholle sopivia Idun-meikkejä sekä sisäisesti nautittavia ravintolisiä ihon ja hiusten hyvinvointiin. Hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnin takaavat korkealaatuiset, rohdoskasvipohjaiset Rausch-hiustenhoitotuotteet.

Kosmetologimme auttavat sinua oikeiden hoitotuotteiden valinnassa ja tekevät kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoitoja sekä hierontoja monipuolisessa kauneushoitolassamme.

Kauneuspisteen ajanvaraus: 040 577 2366